Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Du kan betala med kreditkort,kryptovaluta, PayPal, AmazonPay, Sofort, förbetalt kort med mera. Du kan även göra en betalning via iTunes eller Google Pay.

Om du vill betala kontant kan du köpa en prenumeration i en butik.

För mer information kan du alltid gå till vår kassasida och följa stegen för att betala för en prenumeration – de tillgängliga betalningsmetoderna kommer att listas när du klickar på Fortsätt till betalning.