Hur du hittar den bästa servern

Vi har nyligen släppt ett verktyg som är utformat för att hjälpa våra kunder att välja en server. Den här handledningen guidar dig genom användningen av det här verktyget och dess olika alternativ.

1. Välj det land där du vill att servern ska vara.
  2. Klicka på Visa avancerade alternativ (Show advanced options) för att välja vilken typ av server du vill ansluta till och det protokoll du vill använda.
  3. Det här är serverns värdnamn, som du måste använda i manuella konfigurationer för VPN-anslutning.
  4. Det här är namnet på servern du ska ansluta till. Använd det för att hitta och ansluta till servern i vår applikation.
  5. Om du klickar på Visa tillgängliga protokoll (Show available protocols) ser du en lista över alla anslutningsprotokoll som du kan använda för att ansluta till den här servern. Det är också här du kan ladda ner TCP och UDP.ovpn-konfigurationerna för manuella inställningar.

Tänk på att alla våra appar automatiskt väljer den bästa servern för dig.