Tilbakestille programpreferansene dine på macOS

Følg disse trinnene for å tilbakestille NordVPN-programinnstillingene på macOS:

1. Lukk NordVPN-programmet fullstendig ved å høyreklikke på NordVPN i Dock og velge Quit.
  2. Åpne Terminal ved å trykke på Command + mellomromstasten og skrive «terminal» i søkefeltet.
  3. I Terminal kjører du disse kommandoene:

standard slett com.nordvpn.osx-apple (hvis programmet ble lastet ned fra App Store)
    standard slett com.nordvpn.osx (hvis programmet ble lastet ned direkte fra nettstedet vårt)

4. Åpne NordVPN-programmet og sjekk om problemet er løst.