Feilsøking av tilkoblingsmuligheter på iOS

Det er flere grunner til at du kan ha problemer med å koble til NordVPN på iOS-enheten din. Disse omfatter problemer med kontostatus, nettverksinnstillinger eller app-konfigurasjon. Her er noen trinn du kan følge for å feilsøke:

1. Klikk på profilikonet nederst til høyre i appen.
  2. Trykk på tannhjulikonet øverst til høyre.
  3. Velg kategorien Protokoll.
  4. Under Protokoll velger du OpenVPN (TCP)-protokollen.
  • I tillegg kan du prøve å bruke skjulte servere. Du finner de skjulte serverne under delen Spesialservere på programmets hovedskjermbilde når du har byttet til TCP-protokoll.
  • Hvis det ikke hjelper, kan du veksle mellom Wi-Fi og mobildata.

Sjekk om problemet vedvarer etter hvert trinn. I tilfelle problemene fortsatt er der, kan du ta kontakt med brukerstøtten vårt for en rask løsning ved å trykke på enten e-post-eller chat-knappen nedenfor.