Dele en trådløs VPN-tilkobling (Windows PC)

Et virtuelt privat nettverk (VPN) er en smart måte å ivareta personvernet ditt på, enten du er på telefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Du kan lese mer om VPN-tilkobling her . Men hvis du har en enhet som er inkompatibel med VPN og ikke støtter noen VPN-protokoller, kan du koble den til en VPN over Wi-Fi.

Her er veiledninger om hvordan du gjør det på din Windows-PC (velg en på bakgrunn av versjonen av operativsystemet):