Dele VPN via en mobil hotspot på Windows 10

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelskfransk, tysk, spansk, japansk, koreansk, nederlandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk, dansk, italiensk og taiwansk.

1. Gå til Innstillinger > Nettverk og Internett > Mobil hotspot.
  2. Velg Wi-Fi og aktiver Mobile hotspot:

dele internettforbindelsen min med andre enheter er plassert under Mobile hotspot-delen

3. Gå til Innstillinger > Nettverk og Internett > Endre kortalternativer:

endre adapteralternativer er plassert under delen endre nettverksinnstillingene

4. Høyreklikk på TAP-NordVPN Windows-kort og velg Egenskaper:

Merk: Når du har justert kortet, må du bytte til den tilhørende protokollen i NordVPN-appen. I dette tilfellet må du bytte til enten TCP- eller UDP-protokollen.

egenskaper er det siste alternativet etter å ha klikket på TAP-adapter med høyre museknapp

5. Velg kategorien Deling og merk av for Tillat andre nettverksbrukere å koble til via denne datamaskinens internettforbindelse. Fra rullegardinmenyen velger du den hotspoten du nettopp har opprettet. Du finner navnet over adapteren som er merket som Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter.

Microsoft Wi-Fi Direct Virtual Adapter er plassert under aktivert status
    velg deling og la andre nettverksbrukere koble seg til