Koble til NordVPN (Linux Network Manager)

Følg disse trinnene for å koble til NordVPN ved hjelp av Linux Network Manager:

1. Last ned OpenVPN-konfigurasjonsfilpakken legg filene i en mappe etter eget valg.
  2. Skriv inn følgende kommando for å kontrollere at du har installert alle tilgjengelige oppdateringer på enhetssystemet og OpenVPN Network Manager:
    sudo apt update && sudo apt full-upgrade -y && sudo apt install network-manager-openvpn-gnome -y
  3. Klikk på nettverksvalg-knappen øverst til høyre på skjermen, trykk på VPN Off, og velg VPN-innstillinger fra rullegardinmenyen.

4. Et konfigurasjonsvindu åpnes. Trykk på + -ikonet ved siden av VPN.

5. Du bli bedt om å velge en tilkoblingstype. Velg Importer fra fil…(Import from file…)

6. Du blir bedt om å velge en fil du vil importere. Gå til mappen der du plasserte konfigurasjonsfilene, velg en av filene fra listen og klikk Åpne (Open).

7. I popup-vinduet skriver du inn NordVPN-tjenestens brukernavn og passord. Trykk på Legg til (Add).

Du finner NordVPN-tjenesteinformasjonen din (brukernavn og passord) i  Nord Account-dashbordet:
    1. Klikk på Set up NordVPN manually.

2. Du vil motta en bekreftelseskode i e-posten din som du bruker for NordVPN-tjenester. Skriv inn koden:

3. Kopier legitimasjonen ved hjelp av Kopier-knappene til høyre:

8. Klikk nå på vippebryteren under VPN-seksjonen for å koble til en NordVPN-server. Vippebryteren bli grønn når den er tilkoblet.