Feilsøking av tilkoblingsmuligheter på Android

Det er flere grunner til at du kan ha problemer med å koble til NordVPN på Android-enheten din. Disse omfatter problemer med kontostatus, appkonfigurasjon eller nettverksinnstillinger. Du kan feilsøke ved å gå gjennom følgende trinn, ett om gangen.

1. Gå til Google Play Store, søk etter NordVPN.
  2. Klikk på Avinstaller.
  3. Når avinstallasjonsprosessen er fullført, klikker du på Installer på nytt.

Sjekk om problemet vedvarer etter hvert trinn. Hvis problemene fortsatt er der, kan du ta kontakt med brukerstøtten vårt for en rask løsning ved å trykke på enten e-post-eller chatknappen nedenfor.