Kontrollerer enhetskonfigurasjonen

1. Legg til unntak for NordVPN-appen i antivirus-, rengjørings- og strømsparingsprogrammene dine. Siden NordVPN kjører i bakgrunnen når du er koblet til VPN, kan disse programmene forstyrre stabiliteten eller kanskje ikke la deg koble til i det hele tatt.

2. Pass på at du ikke har noen brannmur-apper i gang. Brannmurprogrammer på Android-enheter bruker det samme VPN-grensesnittet som NordVPN-appen, så det er ikke sikkert at den kan koble til mens et brannmurprogram er aktivt på samme enhet.

3. Prøv å endre DNS-serverne :

• Åpne enhetens Innstillinger.
  • Gå til Tilkoblinger og velg Wi-Fi.
  • Klikk på tannhjulikonet ved siden av gjeldende nettverk og velg Avansert.
  • Endre IP-innstillinger til Statisk.
  • I feltene DNS 1 og DNS 2 som dukket opp, angir du følgende IP-adresser: 103.86.96.100 og 103.86.99.100.
  • Trykk Lagre, koble fra nettverket og koble til på nytt for at endringene skal tre i kraft.

4. Prøv å tilbakestille nettverksinnstillingene:

• Åpne enhetens Innstillinger.
  • Gå til General management og velg Reset (Tilbakestill).
  • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.
  • Trykk på Reset settings (Tilbakestill innstillinger).
  • Hvis du bruker en lås på enheten, må du låse den opp for å fortsette.
  • Trykk på Tilbakestill innstillinger igjen for å tilbakestille alle nettverksinnstillinger.