Slik konfigurerer du SmartDNS på LG TV

Hvis du vil konfigurere en LG TV for Smart DNS VPN-funksjonen, må du følge disse trinnene:

1. På enheten du bruker for øyeblikket, må du sørge for at du er koblet til det samme nettverket som brukes til LG TV-en.
    (Hvis for eksempel LG TV-en din er koblet til Wi-Fi_123, må du koble gjeldende enhet til samme wifi.
  2. Nå kan du åpne Nord Account og logge inn. I delen Tjenester-delen.
  3. I kategorien SmartDNS trykker du på Aktiver -knappen.
    Dette vil hviteliste IP-adressen din og tillate deg å bruke SmartDNS på nettverket som LG TV-en din er koblet til.

(Følgende trinn kan variere avhengig av TV-modellen)

4. Slå LG Smart TV-en og trykk på Innstillinger på fjernkontrollen.
  5. Innstillingsmenyen blar du ned til Nettverk og velger Nettverkstilkobling.
  6. Koble LG Smart TV-en til samme nettverk som brukes av den nåværende eten din.
  7. Velg Nettverk, og velg deretter Annen nettverksliste.
  8. Velg Set Expert Button (Angi ekspert-knapp).
  9. Velg nettverkstilkoblingen.
  10. Bla ned til DNS-modus og velg Manual Tab (Manuell fane). Deretter skriver du inn 103.86.99.103 (og 103.86.96.103 hvis du har tillatelse til å angi sekund) og trykker OK.

Det var det – SmartDNS VPN-funksjonen er nå aktivert på LG TV-en din. God fornøyelse!