Slik konfigurerer du SmartDNS på Apple TV

Hvis du vil konfigurere Apple TV for Smart DNS-funksjonen, må du følge disse trinnene:

1. På enheten du bruker for øyeblikket, må du sørge for at du er koblet til det samme nettverket som brukes til Apple TV.
    (Hvis for eksempel Apple TV-en din er koblet til Wi-Fi_123, må du koble gjeldende enhet til samme Wi-Fi).
  2. Åpne Nord Account og logg inn. Deretter, klikker du på NordVPN i Tjenester-delen.
  3. I kategorien SmartDNS trykker du på Aktiver-knappen.
    Dette vil hvitliste IP-adressen din og tillate deg å bruke SmartDNS på nettverket Apple TV er koblet til.

(Følgende trinn kan variere avhengig av TV-modellen)

4. Gå til Generelt -> Nettverk.
  5. Klikk på Wi-Fi øverst og velg nettverk. Husk hva som ble sagt i trinn 1.
  6. Velg Configure DNS -> Manual.
  7. Angi våre SmartDNS-servere:

Angi primær DNS: 103.86.99.103
Angi sekundær DNS (hvis tilgjengelig): 103.86.96.103