Hva er Threat Protection og Threat Protection Lite?

Threat Protection er en funksjon som automatisk blokkerer annonser, sporere og nettadresser for skadelig programvare. Det sletter også skadelig programvare som er blitt nedlastet. For at Threat Protection skal fungere, er det ikke nødvendig med en aktiv VPN-tilkobling. Klikk her for å lære mer om det.

Threat Protection er tilgjengelig på:

• Windows (du kan også velge Threat Protection Lite-versjonen)
  • macOS (du kan også velge Threat Protection Lite-versjonen)

Threat Protection Lite er en funksjon som beskytter deg mot annonser, usikre tilkoblinger og skadelige nettsteder mens du er koblet til NordVPN-serveren.

Threat Protection Lite er tilgjengelig på:

• Android
  • iOS
  • Linux
  • macOS
  • Windows

• NordVPNs Chrome-utvidelse
  • NordVPNs Firefox-utvidelse
  • NordVPNs Edge-utvidelse
Vil du lære mer?

Sjekk ut NordVPN på YouTube!

Hva er forskjellen mellom Threat Protection og Threat Protection Lite?

Det er noen hovedforskjeller mellom disse funksjonene:

• Threat Protection fungerer uten å være koblet til et VPN – mens for at Threat Protection Lite-funksjonen skal være tilgjengelig, må du være koblet til en NordVPN-server.
  • Disse funksjonene er tilgjengelige på forskjellige operativsystemer. Bare Windows- og macOS-enheter støtter begge funksjonene, mens Android-, iOS- og Linux-enheter samt Chrome-, Firefox- og Edge-utvidelser støtter bare Threat Protection Lite.
  • Threat Protection sletter all nedlastet skadelig programvare, mens Threat Protection Lite ikke gjør det.

Beskytt enhetene dine

Prøv NordVPNs 24-7-beskyttelse mot annonser, sporere og nettsteder med skadevare – selv uten en VPN-tilkobling.