Slik finner du den beste serveren

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, fransk, tysk, spansk, japansk, koreansk, svensk, nederlandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, dansk, italiensk og taiwansk.

Det er enkelt å finne den beste NordVPN-serveren i USA, Storbritannia eller noe annet sted i verden, både med NordVPN-appen og servervelgeren.

På PC-er, bærbare datamaskiner, mobile enheter og smart-TV-er

1. Åpne NordVPN-appen.
  2. Velg ønsket plassering fra listen over land.
  3. Trykk på den og vent til en tilkobling er opprettet.

Alternativt kan du bruke Hurtigkobling-knappen.

Så enkelt er det faktisk! I kulissene bruker NordVPN-appen en spesiell algoritme som bestemmer hvilken server som er best for deg. Dette søket er basert på flere viktige faktorer, blant annet serverens avstand fra din faktiske plassering og serverens belastning.

På rutere og visse OpenVPN-oppsett

1. Velg landet der du vil at serveren skal være.
  2. Klikk på Vis avanserte alternativer for å velge typen server du vil koble til, og protokollen du vil bruke.
  3. Dette er serverens vertsnavn, som du må bruke i manuelle VPN-tilkoblingskonfigurasjoner.
  4. Dette er navnet på serveren du skal koble til. Bruk den til å finne og koble til serveren i programmet vårt.
  5. Hvis du klikker på Vis tilgjengelige protokoller, vil du se en liste over alle tilkoblingsprotokollene du kan bruke til å koble til denne serveren. Her kan du også laste ned TCP- og UDP .ovpn-konfigurasjonene for manuelle oppsett.

eksempel på serververktøyet

Husk at alle appene våre automatisk velger den beste serveren for deg.

Tips: Sikkerheten på VPN-tilkoblingen din avhenger også av kontopassordet ditt. Ikke glem å bruke et sterkt passord på kontoen din, da det vil hjelpe deg med å unngå innloggingsangrep og holde tilkoblingene dine trygge og uavbrutte.

Siden det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned vår gratis passordbehandler — NordPass . Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem trygt, slik at du unngår tidkrevende tilbakestillinger av passord i fremtiden.