Slik finner du den beste serveren

Det er enkelt å finne den beste NordVPN-serveren i USA, Storbritannia eller noe annet sted i verden, både med NordVPN-appen og servervelgeren.

På PC-er, bærbare datamaskiner, mobile enheter og smart-TV-er

1. Åpne NordVPN-appen.
  2. Velg ønsket plassering fra listen over land.
  3. Trykk på den og vent til en tilkobling er opprettet.

Alternativt kan du bruke Hurtigkobling-knappen. I kulissene bruker NordVPN-appen en spesiell algoritme som bestemmer hvilken server som er best for deg. Dette søket er basert på flere viktige faktorer, blant annet serverens avstand fra din faktiske plassering og serverens belastning.

På rutere og visse OpenVPN-oppsett

Du kan bruke NordVPNs servervelgerverktøy for å finne den beste VPN-serveren for en manuell tilkobling. Bruk den illustrerte veiledningen nedenfor for å finne navnet og adressen til VPN-serveren din.

1. Velg landet der du vil at serveren skal være.
  2. Klikk på Vis avanserte alternativer for å velge typen server du vil koble til, og protokollen du vil bruke.
  3. Dette er serverens vertsnavn, som du må bruke i manuelle VPN-tilkoblingskonfigurasjoner.
  4. Dette er navnet på serveren du skal koble til. Bruk det til å finne og koble til serveren i programmet vårt.

Hvis du klikker på Vis tilgjengelige protokoller, vil du se en liste over alle tilkoblingsprotokollene du kan bruke for å koble til denne serveren. Her kan du også laste ned TCP- og UDP .ovpn-konfigurasjonene for manuelle oppsett.

Husk at alle appene våre automatisk velger den beste serveren for deg.

Hva er den beste VPN-serverlokasjonen for meg?

Den beste VPN-serverlokasjonen for deg avhenger av flere faktorer, som for eksempel serverens avstand fra din faktiske posisjon og serverens belastning. Når du klikker på "Hurtigtilkobling", tar den smarte algoritmen vår hensyn til alle disse forholdene før den kobler deg til den beste tilgjengelige VPN-serveren.