Hvordan koble til NordVPN med Edge-utvidelse?

Nedlasting av NordVPN Edge-utvidelsen

1. Åpne nettleseren Microsoft Edge.

Microsoft Edge.png

2. Gå til Edge-tillegg og skriv inn «NordVPN» i søkefeltet (eller bare klikk her).
  3. På NordVPN-utvidelsessiden til høyre finner du knappen «Hent». Trykk på den.

NordVPN Edge extension page press on edge.png

4. Et vindu vises som forklarer tillatelsene utvidelsen vil ha. Fortsett ved å klikke på Legg til utvidelse.

Extension permission pop up_click add extension.png

5. Etter at installasjonen er fullført, vises NordVPN-logoen på verktøylinjen øverst til høyre i nettleseren. Klikk på NordVPN-logoen, så blir du bedt om enten å logge inn eller registrere deg ved hjelp av Nord Account.

Etension pop up_ click on log in or sign up.png

Bruke og tilpasse NordVPN Edge-utvidelsen

La oss se på hvordan du kan opprette den første tilkoblingen og justere utvidelsesinnstillingene slik at de passer behovene dine.

NordVPN extension buttons explained.png

1. Beskyttet status: Når du kobler til en NordVPN-server, vil denne linjen bekrefte at tilkoblingen er vellykket ved å vise statusen som «Beskyttet».
  2. Hurtigkobling: den raskeste måten å begynne å bruke NordVPN-utvidelsen på. Etter å ha trykket på Quick Connect, blir du umiddelbart koblet til en NordVPN-server.
  3. Søk: Mens Quick Connect-alternativet velger en serverlokasjon for deg, lar dette alternativet deg spesifisere landet til NordVPN-serveren.
  4. Innstillinger: Her finner du innstillingene for Generelt, Tilkobling, Sikkerhet og Personvern.

NordVPN extension settings tab.png

Generelt: I disse innstillingene finner du abonnementsinformasjon, applikasjonsutseende, språkinnstillinger og en funksjon for å importere og eksportere innstillinger for delt tunnelering.
    Tilkobling: Når du åpner tilkoblingsinnstillingene, kan du velge å koble til NordVPN-servere automatisk eller legge til nettadresser som du ønsker å ekskludere fra NordVPN-tilkoblingen.
    Sikkerhet og personvern: Her kan du aktivere WebRTC Leaks-alternativet og Threat Protection Lite. Du kan også velge å slå på sikkerhetsadvarsler for mistenkelige nettsteder.

5. Brukerstøtte: Mer informasjon om utvidelsen og live chat med en problemløser finner du her.

NordVPN Get help section explained.png

6. Varsler: oppdateringer og nyheter om NordVPN-utvidelsen.

NordVPN extension notifications tab explained.png

7. Hovedutvidelsesvindu: Hvis du klikker her, kan du åpne hovedutvidelsesvinduet.
  8. Liste over nylig tilkoblede land: Denne delen viser landene du nylig har opprettet forbindelse til. Hvis du ikke har koblet til noen server ennå, finner du anbefalinger om land du kan koble til.