Hvordan koble til din dedikerte IP på Windows?

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du finner og kobler til den dedikerte IP-en du har kjøpt og fått tildelt. Les mer om den dedikerte IP-funksjonen her.

På Windows 7 og 8.1:

Den dedikerte IP -tjenerkategorien er bare tilgjengelig med OpenVPN (UDP)-og OpenVPN (TCP) -protokoller.

1. Kontroller at du har aktivert OpenVPN (UDP) eller OpenVPN (TCP)-protokollen.Du finner instruksjoner om hvordan du bytter tilkoblingsprotokoll her.
  2. Start NordVPN-programmet og finn kategorien Dedikert IP i delen Spesialservere til venstre.

3. Hold musepekeren over kategorien Dedikert IP-adresse, og klikk på menyen med tre prikker. Velg din tilordnede dedikerte IP-server.

Alternativt kan du bruke søkefeltet øverst til venstre i programvinduet:

På Windows 10 og 11:

1. Klikk på utvideren.

2. Gå til kategorien Dedikert IP og velg ditt dedikerte IP-land og server ved å klikke på en knapp med tre prikker.

3. Du kan også finne den dedikerte IPen din ved å skrive inn serverens land og nummer i søkefeltet.

Vær oppmerksom på at e-postadressen din vil bli koblet til den dedikerte IP-adressen.