Hvordan koble til din dedikerte IP på Linux?

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du finner og kobler til den og tildelte dedikerte IP-en du kjøpte. Les mer om den dedikerte IP-funksjonen her.

Den dedikerte IP-tjenerkategorien er bare tilgjengelig med OpenVPN (UDP)-og OpenVPN (TCP) -protokoller.

1. Kontroller at du har aktivert OpenVPN (UDP) eller OpenVPN (TCP) -protokollen. Du finner instruksjoner om hvordan du bytter tilkoblingsprotokoll her.
  2. Skriv inn kommandoen i en terminal i følgende format: nordvpn connect country_code_server_number.

Vær oppmerksom på at e-postadressen din vil bli koblet til den dedikerte IP-adressen.