Hvordan koble til din dedikerte IP på iOS?

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du finner og kobler til den dedikerte IP-en du har kjøpt og fått tildelt. Les mer om den dedikerte IP-funksjonen her.

Den dedikerte IP-tjenerkategorien er bare tilgjengelig med OpenVPN (UDP) - og OpenVPN (TCP) -protokoller.

1. Kontroller at du har aktivert OpenVPN (UDP) eller OpenVPN (TCP) -protokollen.Du finner instruksjoner om hvordan du bytter tilkoblingsprotokoll her.
  2. Sveip opp fra bunnen av appen uten at du har valgt en landsnål, trykk på Søk og skriv inn navnet på den tildelte dedikerte IP-serveren.

Vær oppmerksom på at e-postadressen din vil bli koblet til den dedikerte IP-adressen.