Koble til fra et land med internettrestriksjoner

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelskfransk, tysk, koreansk, kinesiskarabisk, italiensk, spansk og taiwansk.

Merk: Dessverre er tilkobling fra Kina for øyeblikket ikke mulig på Windows OS-enheter. Teamet vårt jobber med problemet, og alle de siste oppdateringene vil bli lagt ut her.

For å koble til NordVPN-servere fra et land med internettbegrensninger, vennligst bruk ett av oppsettene nedenfor:

Tips: Sikkerheten på VPN-tilkoblingen din avhenger også av kontopassordet ditt. Ikke glem å bruke et sterkt passord på kontoen din, da det vil hjelpe deg med å unngå innloggingsangrep og holde tilkoblingene dine trygge og uavbrutte.

Siden det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned vår gratis passordbehandler NordPass. Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem trygt, slik at du unngår tidkrevende tilbakestilling av passord i fremtiden.