Installere NordVPN på Amazon Fire-enheter

Du kan laste ned NordVPN-applikasjonen for Amazon Fire-enheter i Amazon Appstore her. Husk at førstegenerasjons Amazon Firestick ikke støtter VPN-tilkobling.

Dette er en veiledning til hvordan du installerer og bruker NordVPN-appen på Amazon Kindle Fire-enheter.

Først må du laste ned og installere NordVPN-applikasjonen på Amazon Kindle Fire-enheten din.

1. Trykk på App-menyen på Kindle-startskjermen.

2. Åpne Amazon Appstore.

3. Skriv inn NordVPN i søkefeltet og trykk på Hent.

4. Trykk på Last ned.

5. Når applikasjonen er installert, trykker du på Åpne.

6. Du ser da applikasjonens hovedmeny. Trykk på Registrer deg hvis du vil opprette en ny konto eller Logg inn hvis du allerede har en.

7. Du blir vist en QR-kode. Skann den smarttelefonen din og vent til den mobile enheten din laster opp NordAccount-siden. Der må du fortsette med registreringsprosessen ved å oppgi ønskede tilgangsopplysninger.

8. Etter at du har opprettet en konto og logget inn på NordVPN på TV-en din. Som vist på skjermbildet nedenfor, bør du motta et nummer som du kan bruke til å sette inn på nordaccount.com/remote fra telefonen, laptopen eller PC-en din. Alternativt kan du bare skanne QR-koden.

Ved å bruke en kompleks formel som inkluderer forskjellige serverparametere, velger Koble til nå-funksjonen den beste serveren for deg i øyeblikket.

9. Det kan hende du ønskes velkommen med et par advarsler. Dette er standard Android-/FireTV-varselmeldinger for VPN-tilkoblinger, og du kan trygt trykke på OK. De kan også kreve at du krysser av i avmerkingsruten i vinduet.

10. Du kan også velge hvilken som helst av landknappene under menyen Alle land og koble raskt til en server fra det landet.

11. Under menyen Spesialservere kan du finne P2P, Skjult, Dedikert IP, Double VPN og Onion over VPN-serverkategorier.

12. Under menyen Innstillinger kan du finne andre innstillinger i programmet, som Threat Protection, velge VPN-protokoll, Tillat lokal nettverksoppdagelse og angi egendefinert DNS.

13. I delen Betrodde apper kan du legge til bestemte apper som kan omgå VPN-tilkoblingen, også kjent som split-tunneling.

14. Og det er det hele! Etter dette foreslår vi at du utforsker applikasjonen vår ved å følge veiledningene til de viktigste funksjonene.

Hvis du opplever problemer, kan du kontakte brukerstøtten vår for å få hjelp.