Koble til NordVPN med Chrome-utvidelsen

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelskfransk, tysk, italiensk, svensk, koreansk, japansk, nederlandsk, og taiwansk.

Hvis du også vil surfe trygt på nettet på Chrome-enheten eller i Chrome-nettleseren, kan du bruke NordVPN Chrome Extension som sikrer trafikken din med https.

Konfigurere NordVPN nettleserutvidelse

1. Sjekk NordVPN Chrome-utvidelsen fra nettstedet vårt og få den fra Google Chrome Web Store .
  2. Klikk på Legg til Chrome -knappen.

Legg til i krom-knappen er plassert ved siden av navnet på utvidelsen på høyre side

3. Det kan hende at Chrome spør deg om du vil legge til utvidelsen. Klikk på Legg til utvidelse.

Legg til utvidelse-knappen er plassert nederst til høyre i popup-vinduet

4. Da vil du motta et NordVPN-varsel om at utvidelsen ble lagt til.

Varsling som viser at NordVPN-utvidelsen ble lagt til chrome

5. Etter at installasjonen er fullført, vil NordVPN-logoen vises på verktøylinjen øverst til høyre i nettleseren. Klikk på NordVPN-logoen, og du vil bli bedt om enten å logge inn eller registrere deg ved hjelp av Nord Account.

nordvpn-utvidelsesikonet er plassert øverst til høyre i nettleseren

Bruke og tilpasse NordVPN Chrome-utvidelsen

La oss se på hvordan du kan opprette den første tilkoblingen og justere utvidelsesinnstillingene slik at de passer dine behov.

Hovedskjerm for NordVPN-utvidelse

1. Beskyttet status: Når du kobler til en NordVPN-server, vil denne linjen bekrefte at tilkoblingen er vellykket ved å vise statusen som Beskyttet.
  2. Hurtigkobling: den raskeste måten å begynne å bruke NordVPN-utvidelsen på. Når du har trykket på Hurtigkobling, blir du umiddelbart koblet til en NordVPN-server.
  3. Søk etter et bestemt land: Mens Hurtigkobling-alternativet bestemmer serverplasseringen for deg, lar dette alternativet deg angi landet til NordVPN-serveren.
  4. Menyinnstillinger: Her finner du tilleggsfunksjoner, for eksempel muligheten til å blokkere WebRTC, aktivere Threat Protection Lite og administrere hvilke nettsteder som omgår proxy.

innstillingsskjerm for nordvpn-utvidelsen

Ikke glem å bruke et sterkt passord på NordVPN-kontoen din, da det vil hjelpe deg med å unngå innloggingsangrep og holde tilkoblingene dine trygge og uavbrutte.

Siden det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned en gratis passordbehandler som NordPass . Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem trygt, slik at du unngår tidkrevende tilbakestilling av passord i fremtiden. NordPass tilbyr også en Chrome-utvidelse.