Hvor finner jeg NordVPN-serverlisten?

Listen over NordVPN-serverplasseringer og protokollene/tjenestene som støttes i hvert land (for eksempel USA, Canada) er tilgjengelig på https://nordvpn.com/servers/.

På serversiden finner du også ytterligere informasjon om de forskjellige servertypene NordVPN tilbyr. Den omtatter også den anbefalte servervelgeren, som velger den beste serveren for deg. Her er en direkte lenke til velgeren: https://nordvpn.com/servers/tools/.

Hvor er NordVPN-servere plassert?

NordVPN tilbyr tusenvis av servere i over 50 land rundt om i verden. I tillegg til standard VPN-servere og -plasseringer, som NordVPN Canada eller NordVPN USA, kan du velge servere optimalisert for bestemte formål, for eksempel P2P-deling eller tilkobling fra land med internettrestriksjoner. Lær mer om ulike serverkategorier og plasseringer ved å klikke her.