Maak verbinding met NordVPN met Firefox-extensie

Dit artikel is beschikbaar in het EngelsDuits, Italiaans, Koreaans, en Spaans.

Als je ook veilig op internet wilt surfen met je Firefox- browser, kun je onze NordVPN firefox-extensie gebruiken die je verkeer beveiligt met HTTPS.

We bieden ook de optie om het RTC-protocol te blokkeren en IP-lekken te voorkomen. Het AdBlocker-alternatief help je om phishing, malware en andere bedreigingen te vermijden. Je kunt ook onze Bypass-lijst gebruiken om bepaalde websites uit te sluiten van proxyverkeer.

Je kunt de VPN-service voor Firefox krijgen van de Firefox-website voor extensies.

1. Klik op Toevoegen aan Firefox om de extensie te installeren.

2. Daarna wordt je gevraagd toestemming te verlenen voor deze toepassing, klik op Toevoegen.

3. Daarna wordt je gevraagd om de extensie in een privévenster uit te voeren, vink dit aan en klik op "OK".

4. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het NordVPN-logo op de werkbalk in de rechterbovenhoek van de browser.

5. Klik op het NordVPN-logo en je wordt gevraagd om in te loggen, gebruik hiervoor jouw NordVPN-inloggegevens.

Tip: vergeet niet een sterk wachtwoord voor je NordVPN-account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en je account veilig te houden. Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we je aan een gratis wachtwoordbeheerder te downloaden: NordPass.

Het genereert veilige wachtwoorden wanneer dat nodig is en slaat ze veilig op, zo hoef je in de toekomst geen tijd te verspillen aan het herstellen van wachtwoorden. NordPass biedt ook een Firefox-add-on.

De NordVPN Firefox-extensie gebruiken en aanpassen

Laten we eens kijken hoe u de eerste verbinding kunt maken en de instellingen van de extensie kunt aanpassen aan uw behoeften.

1. Beschermde status: wanneer u verbinding maakt met een NordVPN-server, zal deze balk bevestigen dat uw verbinding succesvol is door de status weer te geven als Beschermd.
  2. Snel Verbinden: de snelste manier om te beginnen met het gebruik van de NordVPN-extensie. Nadat u op Snel Verbinden hebt gedrukt, wordt u onmiddellijk verbonden met een NordVPN-server.
  3. Zoeken naar een specifiek land: terwijl de Quick Connect optie een serverlocatie voor u zal bepalen, kunt u met deze optie het land van de NordVPN server specificeren.
  4. Menu-instellingen: hier vindt u extra functies, zoals de mogelijkheid om WebRTC te blokkeren, de AdBlocker te activeren en te beheren welke websites de proxy omzeilen.