Maak verbinding met NordVPN met Firefox-extensie

Als je ook veilig op internet wilt surfen met je Firefox- browser, kun je onze NordVPN firefox-extensie gebruiken die je verkeer beveiligt met HTTPS.

We bieden ook de optie om het RTC-protocol te blokkeren en IP-lekken te voorkomen. Het AdBlocker-alternatief help je om phishing, malware en andere bedreigingen te vermijden. Je kunt ook onze Bypass-lijst gebruiken om bepaalde websites uit te sluiten van proxyverkeer.

Je kunt de VPN-dienst voor Firefox krijgen van de Firefox-website voor extensies.

1. Klik op Toevoegen aan Firefox om de extensie te installeren.

2. Daarna wordt je gevraagd toestemming te verlenen voor deze applicatie, klik op Toevoegen.

3.  Daarna wordt je gevraagd om de extensie in een privévenster uit te voeren, vink dit aan en klik op "OK".

4. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het NordVPN-logo op de werkbalk in de rechterbovenhoek van de browser.

5. Klik op het NordVPN-logo en je wordt gevraagd om in te loggen, gebruik hiervoor jouw NordVPN-inloggegevens.

rqRQ7pPllM (1).png

De NordVPN Firefox-extensie gebruiken en aanpassen

Laten we eens kijken hoe je de eerste verbinding kunt maken en de instellingen van de extensie kunt aanpassen aan je behoeften.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Beveiligde status: wanneer je verbinding maakt met een NordVPN-server, bevestigt deze balk dat je verbinding succesvol is door de status als Beveiligd weer te geven.
  2. Quick Connect: de snelste manier om de NordVPN-extensie te gebruiken. Nadat je op Quick Connect hebt gedrukt, ben je direct verbonden met een NordVPN-server.
  3. Zoeken: terwijl de Quick Connect-optie een serverlocatie voor u zal bepalen, kunt u met deze optie het land van de NordVPN-server opgeven.
  4. Instellingen: hier vindt u uw algemene, verbindings-, beveiligings- en privacy-instellingen.

XT93dY7Ndm (1).png

Algemeen: in deze instellingen vindt u uw abonnementsgegevens, het uiterlijk van de toepassing, taalvoorkeuren en een functie voor het importeren en exporteren van gesplitste tunnelinstellingen.
    Verbinding: wanneer u naar de verbindingsinstellingen gaat, kunt u ervoor kiezen om automatisch verbinding te maken met NordVPN-servers of URL's toevoegen die u wilt uitsluiten van de NordVPN-verbinding.
    Beveiliging en privacy: schakel hier de optie WebRTC Leaks en Threat Protection Lite in. Kies er ook voor om beveiligingswaarschuwingen voor verdachte websites in te schakelen.

5. Support Assistentie: meer informatie over de extensie en live chat met een agent optie vind je hier.

DktSIkQhQ9 (1).png

6. Meldingen: updates en nieuws over de NordVPN-extensie.

83t9yyLOQD (1).png

7. Hoofdextensievenster: Als u hier klikt, kunt u het hoofdextensievenster openen.
  8. Lijst met recent verbonden landen: In dit gedeelte worden de landen weergegeven waarmee je onlangs verbinding hebt gemaakt. Als je nog met geen enkele server verbinding hebt gemaakt, vind je hier aanbevelingen voor landen waarmee je verbinding kunt maken.