Verbinding maken met NordVPN met Edge-extensie

De NordVPN Edge-extensie downloaden

1. Open Microsoft Edge

Microsoft Edge.png

2. Ga naar Edge Add-ons en typ "NordVPN" in de zoekbalk (of klik hier).
  3. Op de NordVPN-extensiepagina, aan de rechterkant, vind je de knop 'Get'. Druk erop.

NordVPN Edge extension page press on edge.png

4. Er verschijnt een venster waarin wordt uitgelegd welke machtigingen de extensie zal hebben. Ga verder door te klikken op Extensie toevoegen.

Extension permission pop up_click add extension.png

5. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het NordVPN-logo op de werkbalk in de rechterbovenhoek van de browser. Klik op het NordVPN-logo en je wordt gevraagd om in te loggen of je aan te melden met Nord Account.

Etension pop up_ click on log in or sign up.png

De NordVPN Edge-extensie gebruiken en aanpassen

Laten we eens kijken hoe je de eerste verbinding kunt maken en de uitbreidingsinstellingen kunt aanpassen aan je behoeften.

NordVPN extension buttons explained.png

1. Beveiligde status: wanneer je verbinding maakt met een NordVPN-server, bevestigt deze balk dat je verbinding is geslaagd door de status Beveiligd weer te geven.
  2. Snel verbinden: de snelste manier om de NordVPN-extensie te gebruiken. Nadat je op Snel verbinden hebt gedrukt, ben je direct verbonden met een NordVPN-server.
  3. Zoeken: terwijl de Quick Connect-optie een serverlocatie voor u zal bepalen, kunt u met deze optie het land van de NordVPN-server opgeven.
  4. Instellingen: hier vindt u uw algemene, verbindings-, beveiligings- en privacy-instellingen.

NordVPN extension settings tab.png

Algemeen: in deze instellingen vindt u uw abonnementsgegevens, het uiterlijk van de toepassing, taalvoorkeuren en een functie voor het importeren en exporteren van gesplitste tunnelinstellingen.
    Verbinding: wanneer u naar de verbindingsinstellingen gaat, kunt u ervoor kiezen om automatisch verbinding te maken met NordVPN-servers of URL's toevoegen die u wilt uitsluiten van de NordVPN-verbinding.
    Beveiliging en privacy: schakel hier de optie WebRTC Leaks en Threat Protection Lite in. Kies er ook voor om beveiligingswaarschuwingen voor verdachte websites in te schakelen.

5. Assistentie bij ondersteuning: meer informatie over de extensie en de optie live chat met een agent vindt u hier.

NordVPN Get help section explained.png

6. Meldingen: updates en nieuws over de NordVPN-extensie.

NordVPN extension notifications tab explained.png

7. Hoofdvenster extensie: Als je hier klikt, kun je het hoofdvenster van de extensie openen.
  8. Lijst met recent verbonden landen: In dit gedeelte worden de landen weergegeven waarmee je onlangs verbinding hebt gemaakt. Als je nog met geen enkele server verbinding hebt gemaakt, vind je hier aanbevelingen voor landen waarmee je verbinding kunt maken.