Verbinding maken met NordVPN met Edge-extensie

Dit artikel is beschikbaar Engels, SpaansFrans, DuitsItaliaansJapansPoolsPortugues-BraziliaansZweeds en Koreaans.

De nieuwste versie van de browser Microsoft Edge is gebaseerd op Chromium. Dat betekent dat je nu extensies uit de Chrome Web Store kunt gebruiken in de Edge-browser.

1. Zorg er eerst voor dat je de nieuwste versie van Microsoft Edge op je computer hebt geïnstalleerd. De nieuwste versie kun je hier downloaden.
  2. Open the Microsoft Edge browser.

microsoft edge pictogram

3. Open de extensiepagina van NordVPN in de Chrome Web Store.
  4. Klik op Extensies van andere winkel toestaan bovenaan de pagina.

De extensies-knop bevindt zich aan de rechterkant van de tekst: u kunt nu extensies uit de Chrome Web Store toevoegen aan Microsoft Edge.

5. Bevestig wijzigingen in de volgende pop-up. Klik op Toestaan.

de toestaan-knop bevindt zich naast de annuleertoets aan de linkerkant

6. Nu kun je de NordVPN-extensie installeren. Klik op Toevoegen aan Chrome.

Toevoegen aan Chrome knop bevindt zich aan de rechterkant van het nordvpn app logo

7. Nadat de installatie is voltooid, verschijnt het NordVPN-logo op de werkbalk in de rechterbovenhoek van de browser. Klik op het NordVPN-logo en je wordt gevraagd om je aan te melden, gebruik hiervoor je NordVPN-inloggegevens.

rechts boven in de hoek van de browser kunt u het nordvpn icoon vinden
    Tip: vergeet niet een sterk wachtwoord te gebruiken voor je NordVPN-account, omdat dit je helpt om aanvallen met hergebruikte inloggegevens te voorkomen en je account veilig te houden.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we aan om de gratis wachtwoordbeheerder NordPass. te downloaden. Hij genereert veilige wachtwoorden wanneer je ze nodig hebt en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. NordPass biedt ook een Edge-extensie.

8. Nadat je je bij je account hebt aangemeld, kun je de functie Snel verbinden gebruiken die de dichtstbijzijnde en minst belaste server kiest.

Je kunt ook een server in een specifiek land kiezen door op de optie Zoeken naar een specifiek land te klikken.

de knop snel verbinden bevindt zich boven de knop zoeken naar een specifiek land

9. Door naar het menu met extra functies te gaan kun je Threat Protection en Block WebRTC.

10. Houd er rekening mee dat wanneer je bent verbonden via de extensie, de groene badge op het NordVPN-pictogram het land aangeeft waarmee je bent verbonden.

nordvpn icoon zal een groen teken hebben met een land code nadat u succesvol verbonden bent