Hoe kunnen we u helpen?

Chrome instellen met NordVPN

Dit artikel is beschikbaar Engels, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

Opsætning af NordVPN Browser-udvidelsen

1. Tjek NordVPN-udvidelsen til Chrome fra vores websted, og få den fra Google Chrome Webshop.
  2. Klik på knappen Føj til Chrome.
    Add to chrome button is located next to the name of extension on the right side

3. Chrome spørger dig muligvis, om du vil tilføje udvidelsen. Klik på Tilføj udvidelse.

Add extension button is located in the right bottom corner of the pop-up

4. Derefter vil du modtage en meddelelse fra NordVPN om, at udvidelsen er blevet tilføjet.

Notification displaying that the NordVPN extension was added to chrome

5. Når installationen er færdig, vil NordVPN-logoet stå på værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren. Hvis du klikker på NordVPN-logoet, så bliver du bedt om enten at logge ind eller tilmelde dig ved hjælp af Nord Account.

Diagram, Teams  Description automatically generated

Brug og tilpasning af NordVPN-udvidelsen til Chrome

Lad os se på, hvordan du kan oprette den første forbindelse og justere udvidelsesindstillingerne, så de passer til dine behov.

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, bekræfter denne bjælke, at din forbindelse er vellykket, ved at vise status som Beskyttet.
  2. Forbind hurtigt: den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du har trykket på Forbind hurtigt, bliver du straks forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg efter et bestemt land: Mens indstillingen Forbind hurtigt afgør en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive NordVPN-serverens land.
  4. Menuindstillinger: Her kan du finde yderligere funktioner, såsom muligheden for at blokere WebRTC, aktivere Threat Protection Lite, og administrere hvilke websteder, der skal undgå NordVPN-forlængelsesforbindelse ved hjælp af opdelt tunnel.
  5. Ondersteuning: meer informatie over de extensie en de optie live chat met een agent vindt u hier.
  6. Verbindingsinstellingen: u kunt auto-connect inschakelen om automatisch verbinding te maken telkens wanneer u uw browser opent of de opdelt tunnel kiezen.

En dat is het! Geniet van veilig browsen met uw VPN voor Chrome.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på adgangssoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass. Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden. NordPass tilbyder også en Chrome-udvidelse.