Hoeveel apparaten kan ik gebruiken met NordVPN?

Dit artikel is beschikbaar PoolsEngels, Spaans, Italiaans, Frans, DuitsJapans en Portugees-Braziliaans.

Er kunnen in totaal zes apparaten tegelijkertijd met één NordVPN-account worden verbonden. Er is echter één voorwaarde. Als je de apparaten op dezelfde server aansluit, moet je verschillende VPN-protocollen kiezen (TCP en UDP zijn verschillende protocollen, zodat je het ene apparaat op TCP en het andere op UDP op dezelfde server kunt aansluiten ). Dat betekent dat in totaal vijf apparaten tegelijkertijd op één server kunnen worden aangesloten: via HTTP-proxy, SOCKS5, NordLynx, OpenVPN TCP en OpenVPN UDP. Als je nog één apparaat hebt, kun je het met elk protocol verbinden met een andere server.

Als je nog meer apparaten hebt, kun je je router instellen met onze VPN . De router gebruikt slechts één apparaatslot, maar alle apparaten die met het netwerk zijn verbonden, vallen onder VPN-bescherming.

Download onze applicatie en log in op je NordVPN-account om NordVPN op je andere apparaten te gebruiken.

Tip: vergeet niet om een sterk wachtwoord op je router te gebruiken, omdat dit je helpt om ongenode gasten op je netwerk te vermijden.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we aan om onze gratis wachtwoordbeheerder zoals NordPass te downloaden. Het genereert veilige wachtwoorden en slaat ze veilig op, waardoor je tijd bespaart bij het opnieuw instellen van wachtwoorden als je ze in de toekomst vergeet.