Hoe kan ik de klantenondersteuning van NordVPN bereiken?

NordVPN heeft verschillende manieren om u te helpen met vragen of problemen.

Chat - klik gewoon op het chatpictogram rechtsonder in uw scherm.
E-mail - door het aanvraagformulier in te vullen of een brief te sturen naar onze inbox op support@nordvpn.com.

We hebben twee teams om je te helpen:

• Customer Care & Billing Team: Zij kunnen u vertellen over NordVPN, helpen bij het instellen van uw apparaten, ervoor zorgen dat u toegang heeft tot streaming sites en vragen beantwoorden over dedicated IP's. Evenals u helpen met uw NordVPN abonnement, account, of betalingen.
  • Verbindingsteam: Zij kunnen helpen met het instellen van NordVPN op uw router, het oplossen van geavanceerde connectiviteitsproblemen en helpen op plaatsen met internetbeperkingen.

Houd er rekening mee dat we geen telefonische ondersteuning hebben.

Als de chat-knop niet werkt, probeer dan uw ad-blocker uit te schakelen voor onze website.