Hoe kan ik de klantenondersteuning van NordVPN bereiken?

Dit artikel is beschikbaar in het EngelsDuits, Frans, Italiaans en Spaans.

Je kunt ondersteuning krijgen via chat ene-mail. Neem contact met ons op door op de chatknop aan het einde van dit artikel te drukken, of door ons een bericht te versturen op support@nordvpn.com

Houd er rekening mee , dat we geen telefonische ondersteuning bieden. Onze agenten zorgen wel voor efficiënte hulp via de andere twee communicatiekanalen.

We hebben drie klantenserviceteams:

1. Algemene info: geef algemene informatie over de NordVPN-service en functies; hulp bij het instellen van apparaten en veilige toegang tot streamingwebsites.

2. Facturering: hulp bij NordVPN-abonnementen, accounts, betalingen en aanvragen van een toegewijd IP-adres.

3. Connectiviteit: hulp bij het instellen van een router; geavanceerde probleemoplossing voor connectiviteit; hulp bij connectiviteit in landen met internetbeperkingen.

Als de chat- en e-mailknoppen niet werken, kan je adblocker de boosdoener zijn. Probeer je advertentieblokkerende extensie/software voor onze website uit te schakelen.

Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en je account veilig te houden.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass . Het genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.