Kan ik NordVPN instellen op mijn smart TV of gaming console?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Deens, Noors, IndonesischFrans, Duits, Japans, KoreaansPoolsBraziliaans-Portugeestraditioneel Chinees en Zweeds.

Apple TV, Chromecast, Roku en videogameconsoles zoals Xbox ondersteunen geen ingebouwde VPN-functionaliteit. Maar je kunt nog steeds een VPN gebruiken om veilig te gamen. De meeste smart-tv's ondersteunen deze functionaliteit ook niet, met uitzondering van Android-tv's, maar er is een oplossing om een VPN op je tv in te stellen. Als je een Android-tv hebt, kun je VPN voor Android-tv downloaden. Als je een andere tv hebt, kun je een van deze drie stappen toepassen:

Drie manieren om een VPN in te stellen op smart-tv's of consoles

1. Stel NordVPN op je router in. Zo heeft je smart-tv, Apple TV, Chromecast, Roku of videogameconsole automatisch een VPN-verbinding via je router.
  2. Deel een draadloze VPN-verbinding vanaf je Windows-pc.
  3. Deel een VPN-verbinding via een Ethernet-kabel vanaf je Windows-pc.