Kan ik NordVPN instellen op een smart TV of console?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Deens, Noors, IndonesischFrans, Duits, en Zweeds.

Apple TV, Chromecast, Roku en videogameconsoles zoals Xbox ondersteunen de ingebouwde VPN-functionaliteit niet. Maar je kunt nog steeds een VPN gebruiken om veilig te gamen.

De meeste smart-tv's ondersteunen deze functionaliteit ook niet, met uitzondering van Android-tv's. Als je een Android-tv hebt, kun je daarvoor de native NordVPN-app downloaden

Er zijn vier manieren om een VPN in te stellen op de rest van de platformen: