Kan ik NordVPN instellen op een smart TV of console?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Deens, Noors, IndonesischFrans, Duits, Japans, KoreaansPoolsPortugees-Braziliaanstraditioneel Chinees en Zweeds.

Apple TV, Chromecast, Roku en videogameconsoles zoals Xbox ondersteunen de ingebouwde VPN-functionaliteit niet. Maar je kunt nog steeds een VPN gebruiken om veilig te gamen.

De meeste smart-tv's ondersteunen deze functionaliteit ook niet, met uitzondering van Android-tv's. Als je een Android-tv hebt, kun je daarvoor de native NordVPN-app downloaden

Er zijn vier manieren om een VPN in te stellen op de rest van de platformen: