Het toepassen van NordVPN coupon code

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

1. Ga here naar onze pagina met prijzen.
  2. Selecteer een abonnement naar keuze.
  3. Scroll naar beneden en vind een Heb je een kortingscode? hyperlink.

Krijg coupon knop is te vinden in de linker benedenhoek

4. Druk op Heb je een kortingscode?, voer je kortingscode in en druk op Toepassen:

Om de coupon code toe te passen kunt u klikken op de knop toepassen naast de coupon code

5. Je hebt nu de aanbieding die overeenkomt met je NordVPN-kortingscode toegepast op je aankoop.

Doorgaan naar betaling vindt u in de rechter benedenhoek

6. Om verder te gaan met je betaling, druk je op Doorgaan naar betalen.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we aan om een gratis wachtwoordbeheerder te downloaden zoals NordPass. Het genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat ze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het resetten van wachtwoorden.

NordPass biedt native apps voor Windows, macOS, Linux, Android, en iOS, zodat je waar en wanneer je wilt bij je wachtwoorden kunt, zelfs offline.