Heeft NordVPN een gratis proefversie?

NordVPN biedt geen gratis proefperiode, maar we bieden onze klanten een 30-dagen geld-terug-garantie waarmee je onze diensten kunt uitproberen. In de voorwaarden staat:
"Elke klant komt in aanmerking voor een terugbetaling, zolang hun eerste betaling niet ouder is dan 30 dagen."

Deze en andere voorwaarden van onze service zijn te vinden in onze Servicevoorwaarden.

Ook biedt de Google Play Store een gratis 7-daagse NordVPN-proefversie voor Android-gebruikers. Houd er rekening mee dat dit een initiatief van de Google Play Store is en dat de proefversie onderhevig is aan hun Servicevoorwaarden. Download hier de Android-applicatie: VPN voor Android.

We raden je nadrukkelijk aan om ervoor te zorgen dat je bent ingelogd op je NordVPN-account wanneer je een proefabonnement wilt afsluiten, omdat we slechts één gratis proefperiode per klant toestaan.

Houd er rekening mee dat je de proefperiode via de Google Play Store moet annuleren om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht.

Als je vragen hebt over de proefperiode, neem dan rechtstreeks contact op met de Google Play Store.