Wat is Keychain?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

Keychain Access is de ingebouwde app voor wachtwoordbeheer van macOS. Het slaat je wachtwoorden en accountgegevens op, zodat je minder wachtwoorden hoeft te onthouden en te beheren.

Wanneer je een website, e-mailaccount, netwerkserver of ander met een wachtwoord beveiligd item opent, biedt Keychain Access aan om het wachtwoord te onthouden of op te slaan. Als je ervoor kiest om het wachtwoord op te slaan, wordt het opgeslagen in je keychain, zodat je niet elke keer je wachtwoord hoeft te onthouden of in te typen.

De NordVPN app slaat je accountwachtwoord op in de keychain voor veiligheid en gemak. Elke keer als je verbinding maakt, haalt onze app je wachtwoord op uit de keychain en word je mogelijk gevraagd om je keychain-wachtwoord. Het keychain-wachtwoord komt meestal overeen met het wachtwoord van je apparaat, tenzij je het hebt gewijzigd.

Als je de prompt in de toekomst wilt overslaan, voer je het wachtwoord in en klik je op Altijd toestaan.

klik altijd toestaan dat zich in de linker benedenhoek van de pop-up bevindt