Hoe kunnen we u helpen?

Je applicatievoorkeuren resetten op macOS

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Om je instellingen van de NordVPN-applicatie te resetten op macOS, volg je deze stappen:

  1. Sluit de NordVPN-applicatie volledig af door met de rechtermuisknop op NordVPN in de Dock te klikken en Afsluiten te selecteren.
  2. Open de Terminal door op Commando + spatiebalk te drukken en 'terminal' in het zoekveld te typen.
  3. Voer in de Terminal deze commando's in:

    defaults delete com.nordvpn.osx-apple (als de applicatie is gedownload vanuit de App Store)
    defaults delete com.nordvpn.osx (als de applicatie rechtstreeks vanaf onze website is gedownload)
     
  4. Open de NordVPN-applicatie en controleer of het probleem is opgelost.
     

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.

Verwante Artikelen

© Copyright 2021 Alle rechten voorbehouden Zelfbediening vanBold360