Je applicatievoorkeuren resetten op macOS

Om je instellingen van de NordVPN-applicatie te resetten op macOS, volg je deze stappen:

1. Sluit de NordVPN-applicatie volledig af door met de rechtermuisknop op NordVPN in de Dock te klikken en Afsluiten te selecteren.
  2. Open de Terminal door op Commando + spatiebalk te drukken en 'terminal' in het zoekveld te typen.
  3. Voer in de Terminal deze commando's in:

defaults delete com.nordvpn.osx-apple (als de applicatie is gedownload vanuit de App Store)
    defaults delete com.nordvpn.osx (als de applicatie rechtstreeks vanaf onze website is gedownload)

4. Open de NordVPN-applicatie en controleer of het probleem is opgelost.