Verificatieprobleem met Mac-app

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Mogelijk zie je deze prompt nadat je geprobeerd hebt verbinding te maken met NordVPN op macOS. Voer je NordVPN-wachtwoord in om door te gaan met de verbinding.

Als de pop-up nog steeds verschijnt, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Ga naar de pagina met het NordAccount-dashboard page.
  2. Vind NordVPN-dienstgegevens onder Dashboard > NordVPN.
  3. Kopieer het wachtwoord voor de dienstgegevens.
  4. Plak het in het pop-up-veld voor het wachtwoord van de VPN-verbinding.
  5. Selecteer OK.
  6. Mogelijk worden nog andere pop-ups weergegeven. Ga akkoord. Als je om het keychain-wachtwoord wordt gevraagd (bijv. neagent pop-up), voer dan je macOS-beheerderswachtwoord in en selecteer Altijd toestaan.

Als dat niet heeft geholpen, volg dan deze stappen:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren > Netwerk.
  2. Zoek en selecteer de NordVPN-gerelateerde netwerkinterfaces.
  3. Gebruik de knop met het minteken (-) om de gerelateerde interfaces te verwijderen.
  4. Start je apparaat opnieuw op.