Verificatieprobleem met Mac-app

Mogelijk wordt deze melding weergegeven nadat je verbinding probeert te maken met NordVPN op macOS. Als NordVPN om de verificatiegegevens vraagt, voer je je Mac-managerswachtwoord in en selecteer je Altijd toestaan. Doe dit maximaal 5 keer als de pop-up opnieuw verschijnt.

Als de pop-up nog steeds verschijnt, volgt je de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

Annuleer de pop-up en probeer het verbindingsprotocol om te schakelen naar OpenVPN (TCP). Het kan worden gewijzigd in de NordVPN-applicatie-instellingen. Klik hier voor een handleiding over hoe je dit kunt doen. Probeer na het omschakelen opnieuw verbinding te maken.

Als de pop-up nog steeds verschijnt, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Ga naar de pagina met het NordAccount-dashboard.
  2. Vind NordVPN-dienstgegevens onder Dashboard > NordVPN.
  3. Kopieer het wachtwoord voor de dienstgegevens.
  4. Plak het in het pop-up-veld voor het wachtwoord van de VPN-verbinding.
  5. Selecteer OK.
  6. Mogelijk worden nog andere pop-ups weergegeven. Ga akkoord. Als je om het keychain-wachtwoord wordt gevraagd (bijv. neagent pop-up), voer dan je macOS-managerswachtwoord in en selecteer Altijd toestaan.