Verificatieprobleem met Mac-app

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

Mogelijk zie je deze prompt nadat je geprobeerd hebt verbinding te maken met NordVPN op macOS. Voer je NordVPN-wachtwoord in om door te gaan met de verbinding.

Als de pop-up nog steeds verschijnt, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1. Ga naar de pagina met het NordAccount-dashboard page.
  2. Vind NordVPN-dienstgegevens onder Dashboard > NordVPN.
  3. Kopieer het wachtwoord voor de dienstgegevens.
  4. Plak het in het pop-up-veld voor het wachtwoord van de VPN-verbinding.
  5. Selecteer OK.
  6. Mogelijk worden nog andere pop-ups weergegeven. Ga akkoord. Als je om het keychain-wachtwoord wordt gevraagd (bijv. neagent pop-up), voer dan je macOS-beheerderswachtwoord in en selecteer Altijd toestaan.

Als dat niet heeft geholpen, volg dan deze stappen:

1. Ga naar Systeemvoorkeuren > Netwerk.
  2. Zoek en selecteer de NordVPN-gerelateerde netwerkinterfaces.
  3. Gebruik de knop met het minteken (-) om de gerelateerde interfaces te verwijderen.
  4. Start je apparaat opnieuw op.