Nordlynx gebruiken op een macOS-apparaat

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Braziliaans-Portugees en Koreaans.

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen.

1. Installeer de NordVPN-app voor macOS uit de App Store.
  2. Navigeer naar de app-instellingen in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer Algemeen.
  4. Selecteer in het menu van het Protocol NordLynx.

Algemene instellingen bevinden zich boven auto-connect functie, daar kunt u VPN-protocol Nordlynx kiezen

WireGuard® is een geregistreerd handelsmerk van Jason A. Donenfeld.

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoord manager NordPass aan. Deze wachtwoord manager genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.