Een draadloze VPN-verbinding delen (Windows-pc)

Dit artikel is beschikbaar in het Frans , DuitsItaliaans , Japans en Spaans.

Een virtueel particulier netwerk (VPN) is een slimme manier om jouw online privacy te beschermen, of je nu op je telefoon, tablet of computer zit. Je kunt hier meer lezen over VPN-verbindingen . Maar als je een apparaat hebt dat niet compatibel is met VPN en dat geen VPN-protocollen ondersteunt, kun je het via wifi wel met een VPN verbinden.

Hier zijn tutorials over hoe je dit op je Windows-pc kunt doen (kies er een op basis van de versie van jouw besturingssysteem):