Hoe kan ik NordLynx gebruiken met NordVPN app voor Windows

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen.

Op Windows 7 en 8.1:

1. Installeer de NordVPN-app voor Windows en ga naar de applicatie-instellingen in de linkerbenedenhoek.

2. Selecteer Automatisch verbinden aan de linkerkant van het menu en zorg ervoor dat je de optie 'Kies een VPN-protocol en server automatisch' uitschakelt. Klik daarna op het vervolgkeuzemenu VPN-protocol en selecteer NordLynx.

Op Windows 10 en 11:

1. Klik op een tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek van de app.

2. Klik op Verbindingsinstellingen.

3. Kies onder VPN-protocol voor Nordlynx.