Hoe kan ik NordLynx gebruiken met NordVPN app voor Windows

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen.

1. Installeer de NordVPN-app voor Windows en ga naar de toepassingsinstellingen in de linkerbenedenhoek.

de instellingenknop bevindt zich in de linker benedenhoek van de app

2. Selecteer Automatisch verbinden aan de linkerkant van het menu en zorg ervoor dat je de optie 'Kies een VPN-protocol en server automatisch' uitschakelt. Klik daarna op het vervolgkeuzemenu VPN-protocol en selecteer NordLynx.

auto-connect kan gevonden worden in het linker zijmenu