Bereiken van NordLynx-adapter is mislukt

Dit artikel is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans, Japans, in het Spaans.

Als je een bericht ontvangt zoals"Bereiken van NordLynx-adapter is mislukt" of "NordLynx-adapter kan niet worden bereikt", moet je het volgende doen:

Installeer de NordLynx/TUN-netwerkadapter opnieuw.

1. Klik met de rechtermuisknop op de startknop en selecteer Apparaatbeheer.

2. Open in Apparaatbeheer het gedeelte Netwerkadapter , klik met de rechtermuisknop op NordLynx Tunnel en dan op Apparaat verwijderen.

3. Open nu het Configuratiescherm (Win 7: druk op de Start-knop en je zal deze aan de rechterkant vinden; Win 8.1+ klik op de knop Start en typ 'Configuratiescherm'). Klik daar op ' Een programma verwijderen' onder het onderdeel Programma's.

4. Zoek het NordVPN-netwerk TUN en verwijder het.

5. Start daarna je apparaat opnieuw op. Wanneer het opnieuw wordt ingeschakeld, download je de nieuwe TUN-stuurprogramma's via een van de onderstaande links en doorloop je de installatie. Wanneer dit is gebeurd, probeer je verbinding te maken.

Klik hier voor Windows 7 of 8.1 TUN-stuurprogramma's.

Klik hier voor Windows 10 TUN-stuurprogramma's.

Als je probleem hiermee niet is opgelost, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam: https://nordvpn.com/contact-us/