VPN delen via een mobiele hotspot op Windows 10

1. Ga naar Instellingen > Netwerk en internet > Mobiele hotspot.
  2. Selecteer Wifi en schakel Mobiele hotspot in:
  3. Ga naar Instellingen > Netwerk en internet > Adapteropties wijzigen:
  4. Klik met de rechtermuisknop op TAP-NordVPN Windows Adapter en selecteer Eigenschappen:
    Let op: na het aanpassen van de adapter moet je overschakelen naar het bijbehorende protocol binnen de NordVPN-app. In dit geval moet je overschakelen naar het TCP- of UDP-protocol.

5. Selecteer het tabblad Delen en vink het vakje Andere netwerkgebruikers toestaan verbinding te maken via de internetverbinding van deze computer aan. Selecteer in het vervolgkeuzemenu de hotspot die je zojuist hebt gemaakt. Je vindt de naam boven de adapter die is getagd als Microsoft WiFi Direct Virtual Adapter.