Verbindingsproblemen op Windows oplossen

Problemen met de configuratie van de NordVPN-app

• Als dat niet helpt, stel de applicatie dan opnieuw in:
  1. Klik op Instellingen (tandwielpictogram) in de linkerbenedenhoek.
  2. Klik op Algemeen.
  3. Scrol omlaag totdat je de sectie Diagnostiek ziet en klik op 'Diagnostiek uitvoeren'.
  4. Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer App opnieuw instellen.

Problemen met het Windows-besturingssysteem

Het probleem kan de configuratie van je Windows-besturingssysteem, -toepassingen en -netwerken zijn. Bekijk ons artikel over veelvoorkomende problemen met de NordVPN-app op Windows.

Foutmelding FATAL: DNS blokkeren is mislukt

Als je een foutmelding met FATAL: DNS blokkeren is mislukt krijgt:

• Installeer de NordVPN TAP-stuurprogramma's dan opnieuw:
    1. Ga naar Configuratiescherm > Programma's toevoegen of verwijderen
    2. Zoek NordVPN-netwerk TAP en verwijder het.
    3. Download en installeer de TAP-stuurprogramma's.
    4. Probeer opnieuw verbinding te maken.

• Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan de volgende stappen:
    1. Ga naar Netwerk- en deelcentrum.
    2. Selecteer Adapterinstellingen wijzigen.
    3. Klik met de rechtermuisknop op TAP-NordVPN Windows Adapter en selecteer Eigenschappen.
    4. Selecteer TCP/IPv4 en klik op Eigenschappen.
    5. Klik op het tabblad Geavanceerd, schakel Automatisch uit en stel de Interface-waarde in op 1.