Verbindingsproblemen op Windows oplossen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je mogelijk problemen ondervindt bij het verbinden met NordVPN op je Windows-computer. Deze problemen kunnen onder andere te maken hebben met je accountstatus, netwerkinstellingen, adapters of app-configuratie.

Daarom moet je de volgende stappen één voor één doorlopen.

1. Open de app Instellingen door op het tandwielpictogram Cogwheel icon for the settings menu te drukken in de rechterbovenhoek van de app.
  2. Selecteer Advanced (Geavanceerd).
  3. Klik op Run Diagnostics Tool (Diagnostisch hulpprogramma uitvoeren).
  4. In het venster dat opent, selecteert u Reset app.

Controleer na elke stap of het probleem blijft bestaan. In het geval dat de problemen er nog steeds zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor een snelle oplossing door te klikken op de e-mail of chat knop hieronder.

Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en je account veilig te houden.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. NordPass biedt een native Windows-app.