Welke router moet ik gebruiken met NordVPN

Ga naar onze partners bij FlashRouters voor een kant-en-klare routeroplossing voor NordVPN met extra veiligheid en privacy. Ze bieden enkele van de beste routers voor NordVPN die vooraf zijn geconfigureerd om eersteklas beveiliging en prestaties te leveren.

De snelste algemene routeroptie is de Privacy Hero NordLynx WiFi 6 VPN-router met exclusieve integratie voor NordLynx, het snelste VPN-protocol.

Je kunt ook een router kopen en deze zelf configureren. Hoewel er veel verschillende routers beschikbaar zijn van andere fabrikanten, raden we een ASUS-router aan, omdat de meeste een ingebouwde OpenVPN-client hebben en beperkte inspanning vereisen om in te stellen. Enkele populaire voorbeelden zijn ASUS RT-AX86U, RT-AX68U en RT-AX88U (AX6000).

FlashRouters biedt ook een volledig scala aan ASUS OpenVPN-routeropties, waaronder Mesh-systemen voor grotere ruimtes.

De meeste andere routers vereisen het flashen van firmware, wat lastig kan zijn en niet op alle platforms werkt. Als je een verouderde router wilt die OpenVPN-versleuteling biedt, kun je ook andere routers gebruiken die de aangepaste firmwares hieronder ondersteunt:

De volgende stap is om te leren hoe je NordVPN op je router instelt.