Nordlynx verbindingsprotocol gebruiken op Android

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Portugees-BraziliaansDeens en Koreaans.

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen.

1. Installeer de NordVPN-app voor Android.
  2. Navigeer naar de app-instellingen in de linkerbovenhoek:

Instellingen tandwiel icoon bevindt zich in de linkerbovenhoek

3. Tik op Protocol:

Tik op VPN-verbinding en kies een tweede optie protocol

4. Selecteer NordLynx en maak verbinding met de VPN:

Nordlynx bevindt zich als tweede optie onder het aanbevolen protocol

WireGuard® is een geregistreerd handelsmerk van Jason A. Donenfeld.