Kan niet inloggen op NordVPN

Laten we eerst het probleem met het NordVPN-inlogproces identificeren. Lijkt een van de onderstaande problemen op wat je hebt ervaren?

De app laat me inloggen via de browser, maar als ik dat doe, gebeurt er niets in de app.

Ik ontvang het bericht "Fout: 429 teveel verzoeken"

Nadat ik me had aangemeld, heb ik mijn verificatiewachtwoord niet ontvangen.

Er staat dat mijn wachtwoord onjuist is

Geen van de voorbeelden lijken relevant voor jouw situatie, of de stappen hebben niet geholpen? Neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor snelle hulp.

Trouwens, als je meer wilt weten over hoe het NordVPN-aanmeldings- en inlogproces werkt, lees dan ons speciale artikel.