Websites zijn niet te bereiken wanneer verbonden

Als je geen toegang hebt tot sommige websites of vermoedt dat NordVPN ze blokkeert, volg dan deze instructies:

Controleer na elke stap of je toegang hebt tot de betreffende website.

Hoe voorkom ik dat NordVPN sites blokkeert?

Als het probleem zich blijft voordoen, probeer dan deze stappen:

• Schakel tussen VPN-servers. Verbreek de verbinding met de server waarmee je momenteel bent verbonden en klik/tik op een andere locatie met behulp van de NordVPN-kaart.
  • Als je de website die je probeert te openen vertrouwt, schakel dan de Threat Protection-functie uit in de app-instellingen van NordVPN en probeer het opnieuw. Als je de site kunt openen terwijl Threat Protection is uitgeschakeld en je denkt dat NordVPN deze website niet zou moeten blokkeren, informeer dan onze klantenservice.
  • Mogelijk blokkeert jouw antivirus/firewall de toegang als je een Windows-apparaat gebruikt. Probeer uitzonderingen toe te voegen voor NordVPN.exe en nordvpn-service.exe.
  • Probeer andere verbindingsmethoden, zoals de OpenVPN- of  IKEv2-protocollen.
  • Maak verbinding met obfuscated servers (via de OpenVPN-verbinding).
  • Als je onlangs onze app hebt geïnstalleerd, probeer dan jouw apparaat opnieuw op te starten en bekijk onze tutorial voor VPN-probleemoplossingen.

Als geen van deze stappen helpt, neem dan contact op met onze klantondersteuning.