Je apparaatconfiguratie controleren

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

1. Voeg uitzonderingen voor de NordVPN-app toe aan jouw antivirus-, opschonings- en energiebesparende applicatieapplicaties. Aangezien NordVPN op de achtergrond wordt uitgevoerd wanneer je bent verbonden met VPN, kunnen deze applicatieapplicaties de stabiliteit ervan verstoren of ervoor zorgen dat je helemaal geen verbinding kunt maken.

2. Zorg ervoor dat er geen firewall-appsactief zijn. Firewall-applicaties op Android-apparaten gebruiken dezelfde VPN-interface als de NordVPN-app, dus het kan zijn dat er geen verbinding kan worden gemaakt als er een firewall-applicatie actief is op hetzelfde apparaat.

3. Probeer de DNS-servers te wijzigen:

• Open de Instellingen van het apparaat.
  • Ga naar Verbindingen en selecteer WifiWifi.
  • Klik op het tandwielpictogram naast je huidige netwerk en selecteer Geavanceerd.
  • Wijzig de IP-instellingen in Statisch.
  • Voer bij de verschenen velden DNS 1 en DNS 2 de volgende IP-adressen in: 103.86.96.100 en 103.86.99.100.
  • Druk op Opslaan, verbreek de verbinding met het netwerk en maak opnieuw verbinding om de wijzigingen door te voeren.

4. Probeer je netwerkinstellingen opnieuw in te stellen:

• Open de Instellingen van het apparaat.
  • Go naar Algemeen beheer en selecteer Resetten.
  • Tik op Netwerkinstellingen resetten.
  • Druk op Instellingen resetten.
  • Als je vergrendeling op je apparaat gebruikt, ontgrendel het dan om door te gaan.
  • Tik nogmaals op Instellingen resetten om alle netwerkinstellingen opnieuw in te stellen.