Hoe veilig Amazon Prime kijken met NordVPN

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer onze configuraties veranderen. Als je problemen ondervindt met VPN voor Amazon Prime, keer dan terug naar dit bericht voor bijgewerkte informatie.

Voor het garanderen van een veilige toegang tot Amazon Prime, maak je verbinding met NordVPN-servers die daarvoor zijn geoptimaliseerd.

Houd er rekening mee dat als je naar het buitenland gaat, je alleen toegang hebt tot dezelfde regio van Amazon Prime als is aangegeven in de betalingsgegevens van je abonnement op de streamingdienst. Als je bijvoorbeeld een abonnement hebt op Amazon Prime met een kaart die in de VS is geregistreerd, zal alleen de VS-regio voor jou toegankelijk zijn als je op reis bent.

Amazon Prime US: maak verbinding met elke VPN server in de Verenigde Staten.
Amazon Prime FR: maak verbinding met een VPN server in Frankrijk.
Amazon Prime CA: maak verbinding met een VPN server in Canada.
Amazon Prime JP: maak verbinding met een VPN server in Japan.
Amazon Prime UK: maak verbinding met een VPN server in het Verenigd Koninkrijk.
Amazon Prime DE: maak verbinding met elke VPN server in Duitsland.
Amazon Prime ES: maak verbinding met elke VPN server in Spanje.
Amazon Prime IT: maak verbinding met elke VPN server in Italië.

Andere regio's worden momenteel niet ondersteund, maar we werken continu aan het uitbreiden van het aantal ondersteunde regio's.

Als je nog steeds problemen ondervindt met VPN voor Amazon Prime, probeer dan deze extra probleemoplossingsstappen voor streaming te volgen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam.

De NordVPN-dienst mag nooit worden gebruikt om copyrightregels te omzeilen. Het gebruik van de dienst voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, goedgekeurd of afgekeurd door NordVPN. Lees de Dienstvoorwaarden van NordVPN voor meer informatie.