VPN voor Disney Plus: hoe je het veilig kunt kijken

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer onze configuraties veranderen. Als je problemen begint te krijgen met VPN voor Disney Plus, bekijk dan dit bericht voor bijgewerkte informatie.

Let op: op dit moment kun je problemen ondervinden bij het openen van Disney+ vanaf een tv-apparaat. We werken aan een oplossing voor dit probleem.

Om veilige toegang tot Disney+ te garanderen, kun je verbinding maken met NordVPN-servers die daarvoor zijn geoptimaliseerd. Hiermee kun je overal ter wereld van populaire video-inhoud genieten!

Hier lees je hoe je op de meeste apparaten toegang krijgt tot Disney+ met NordVPN:

Als je nog steeds problemen ondervindt, probeer dan deze stappen te volgen:

1. Wis de cache van je browser. Ontdek in dit artikel hoe je dat moet doen: https://nordvpn.com/blog/how-to-clear-your-cache/.
  2. Start de NordVPN-app opnieuw op.
  3. Start je apparaat opnieuw op.
  4. Probeer verbinding te maken via de NordVPN-browserextensies voor Chrome, Brave of Firefox.

Als je nog steeds problemen ondervindt met VPN voor Disney Plus, probeer dan deze extra probleemoplossingsstappen voor streaming te volgen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam.

Als je een Disney Plus VPN nodig hebt, kun je deze gratis downloaden op onze pagina voor VPN-downloads.

De NordVPN-dienst mag nooit worden gebruikt om copyrightregels te omzeilen. Het gebruik van de dienst voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, goedgekeurd of onderschreven door NordVPN. Lees de Dienstvoorwaarden van NordVPN voor meer informatie.