SmartDNS op LG TV

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, en Zweeds.

Om je Apple TV te configureren voor de Smart DNS-functie, moet je deze stappen volgen:

1. Zet je IP-adres op de whitelist bij jouw accountprofiel: https://my.nordaccount.com/dashboard/nordvpn/. Zorg ervoor dat je het IPv4- IP-adres op de whitelist zet, niet IPv6 aangezien we IPv6 nog niet ondersteunen.
  2. Schakel LG Smart TV in en druk op Instellingen op je afstandsbediening.
  3. Scroll vanuit dit instellingenmenu omlaag naar Netwerk en selecteer Netwerkverbinding.
  4. Zorg ervoor dat je LG Smart TV is verbonden met een LAN of draadloos netwerk. Druk op Verbinding starten.
  5. Selecteer je netwerk en vervolgens Lijst met andere netwerken.
  6. Selecteer Expertknop instellen.
  7. Selecteer je netwerkverbinding.
  8. Scrol omlaag naar de DNS-modus en selecteer het tabblad Handmatig. Voer vervolgens 103.86.99.103 (en 103.86.96.103 als je een tweede in mag voeren) en Press OK.