SmartDNS op LG TV

LG-tv voor de Smart DNS VPN-functie te configureren, moet je deze stappen volgen:

1. Controleer op het apparaat dat je momenteel gebruikt is verbonden met hetzelfde netwerk dat wordt gebruikt voor de LG-tv.
    (Als je LG-tv bijvoorbeeld is verbonden met Wi-Fi_123, moet je je apparaat met hetzelfde wifi-netwerk verbinden).
  2. Open Nord Account en log in. Klik daarna in het gedeelte Services op NordVPN.
  3. Druk in de SmartDNS-categorie op de knop Enable.
    Hiermee wordt je IP-adres op de whitelist gezet en kun je SmartDNS gebruiken op het netwerk waarmee je LG-tv is verbonden.

(Afhankelijk van het model van je tv kunnen de volgende stappen variëren)

4. Zet je LG Smart TV aan en druk op Instellingen op je afstandsbediening.
  5. Scrol in het instellingenmenu naar beneden naar Netwerk en selecteer Netwerkverbinding.
  6. Sluit je LG Smart TV aan op hetzelfde netwerk waarmee je huidige apparaat is verbonden.
  7. Selecteer je netwerk en vervolgens Lijst met andere netwerken.
  8. Selecteer Expertknop instellen.
  9. Selecteer je netwerkverbinding.
  10. Scrol omlaag naar de DNS-modus en selecteer Handmatig tabblad. Voer dan 103.86.99.103 in (en 103.86.96.103 indien toegestaan om tweede in te voeren) en druk op OK.

En dat is alles, de SmartDNS VPN-functie is nu ingeschakeld op je LG-tv. Geniet ervan!