Wat betekenen de verschillende servercategorieën?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, en Chinees.

Een standaard server is een gewone VPN-server die je internetverkeer versleutelt en je IP-adres vervangt.

Double VPN is een privacyoplossing die je internetverkeer via twee servers verzendt en tweemaal versleutelt. Alleen beschikbaar met OpenVPN- (UDP) en OpenVPN- (TCP) protocollen.

Onion over VPN ist eine Datenschutzlösung, die deinen Internetverkehr über einen VPN-Server und anschließend über das Onion-Netzwerk sendet. Mehr darüber erfährst du hier.

Toegewijde IP-servers zijn servers voor gebruikers die hun eigen toegewijde IP-adressen hebben gekocht. Meer daarover vind je hierAlleen beschikbaar met OpenVPN- (UDP) en OpenVPN- (TCP) protocollen.

Versluierde servers kunnen internetbeperkingen omzeilen, zoals netwerk-firewalls. Ze worden aanbevolen voor landen met beperkte toegang. Je kunt deze video bekijken voor een uitgebreide uitleg over hoe het werkt.