Wat is Threat Protection?

Threat Protection Pro is een functie die automatisch advertenties, trackers en malware-URL's blokkeert. De functie verwijdert ook gedownloade malware. Je hebt geen actieve VPN-verbinding nodig om Threat Protection Pro te laten werken. Klik hier voor meer informatie erover.

Threat Protection Pro is beschikbaar op:

• Windows (je kunt ook de Threat Protection-versie kiezen)
  • macOS (je kunt ook de NordVPN-versie van Threat Protection in de App Store kiezen)

Threat Protection is een functie die je beschermt tegen advertenties, onveilige verbindingen en kwaadaardige websites als je met de NordVPN-server bent verbonden.

Threat Protection is beschikbaar op:

• Android
  • iOS
  • Linux
  • macOS
  • Windows
  • Chrome-extensie van NordVPN
  • Firefox-extensie van NordVPN
  • Edge-extensie van NordVPN

Wat is het verschil tussen Threat Protection Pro en Threat Protection?

Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen de twee functies:

• Threat Protection Pro werkt zonder verbonden te zijn met de VPN, terwijl je bij voor de beschikbaarheid van de functie Threat Protection je verbonden moet zijn met een NordVPN-server.
  • Deze functies zijn beschikbaar op verschillende besturingssystemen: alleen Windows- en macOS-apparaten ondersteunen beide functies, terwijl Android-, iOS-, en Linux-apparaten net als de Chrome-, Firefox- en Edge-extensies alleen Threat Protection ondersteunen.
  • Threat Protection Pro verwijdert alle gedownloade malware, terwijl Threat Protection dat niet doet.