Wat is Threat Protection?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, JapansPools, Braziliaans-Portugees en Koreaans.

Threat Protection is een functie die je beschermt tegen advertenties, onveilige verbindingen en kwaadaardige sites. Daarover kun je hier meer lezen.

Threat Protection is beschikbaar op:

• Android
  • iOS
  • Windows

• NordVPN Chrome-extensie
  • NordVPN Firefox-extensie
  • NordVPN Edge-extensie

Deze functie op het volgende besturingssysteem heet CyberSec:

• Linux
  • macOS

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoord manager NordPass aan. Deze wachtwoord manager genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.