Wat is CyberSec?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

CyberSec is een functie die je beschermt tegen advertenties, onveilige verbindingen en kwaadaardige sites. Daarover kun je hier meer lezen.

CyberSec is beschikbaar voor:

• Windows
  • macOS
  • Linux
  • iOS
  • Android

Opmerking: wegens het beleid van Google blokkeert CyberSec geen advertenties meer op de NordVPN-app als deze gedownload is via Google Play. Maar laten we eens van de positieve kant kijken: het beschermt je nog steeds tegen kwaadaardige websites en andere cyberdreigingen. Download VPN for Android op onze website voor de functionaliteit voor het blokkeren van advertenties.

• Chrome extension
  • Firefox extension

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.